Fakta om Ægir

INFORMATIONER OM ÆGIR
Roklubben Ægir er en af Nordjyllands største roklubber med ca. 100 medlemmer i alderen 12-80 år.

Daglig roning

Klubbens hovedaktivitet er daglig roning. Ved daglig roning møder de personer, der har lyst til at ro, op senest 17.30 og helst 5 minutter før og skriver deres navn på tavlen i bådhallen. Derefter sættes der rohold udfra, hvor langt folk har lyst til at ro. På den måde behøver man ikke faste romakkere, men kan nemt møde andre medlemmer i klubben. Hvis man er en gruppe, der ønsker at ro sammen, er det naturligvis også muligt.

Udover daglig roning, er det desuden muligt at ro på andre tidspunkter af dagen, blot der er en styrmand med.

Ægirs facebookgruppe – kun for medlemmer er et meget aktivt sted for spontane ture. Og selvom man ikke er styrmand, skal man ikke holde sig tilbage for at slå en mulig tur op. Der skal nok være en som melder sig.

Vi arrangerer mange forskellige typer af arrangementer. Såvel roaktiviteter og sociale arrangementer, koncerter, firmaarrangementer m.m. Vi har også et væld af vinteraktiviteter, for at holde formen og det sociale ved lige.

Vi har plads til både den ambitiøse roer, motionisten og hyggeroeren.

Vil du være med? Så kig afsnittet om roskole.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 21 71 72 64 eller send os en email på post@roklubben-aegir.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

    [captcha_bank_text]
    Roklubben Ægir