Træning

Rofit:
I rosæsonen vil der være mulighed for at deltage i Rofit to gange om ugen.
Ved Rofit arbejder vi i ergometer med teknik og kondition og kombinerer med gulvøvelser, hvor vi laver styrketræning for de store muskelgrupper. Rofit er for alle klubbens medlemmer. Tilmelding bliver fortsat på klubbens facebookgruppe.

Outrigger:
Vi satser på at lave en nemmere tilgang til outrigger/sculler. Forudsætningen for deltagelse af dette er dog stadig A – styrmandsret. Træning med instruktør vil blive en gang om ugen, formentligt i forlængelse af rofit. Tilmelding via facebook.

Vi ser frem til en fantastisk sæson med stor deltagelse i alle aktiviteter. Husk at alle kan deltage, nye som gamle roere. Kom og prøv – måske er det noget for dig. Vi glæder os til at bruge nogle gode timer sammen med jer.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 21 71 72 64 eller send os en email på post@roklubben-aegir.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

[captcha_bank_text]

Roklubben Ægir