Kom og prøve eRoning

Hvad er eRoning?

eRoning er til dig der gerne vil træne styrke og kondition i fællesskab med andre.

Vi har en videoinstruktør, der guider os igennem sjov motiverende træning. Vi går ikke op hvor meget du trykker, men hvordan du trykker. Vi hjælper dig til korrekt roteknik så du undgår skader. Hos værdsætter vi fællesskabet, og vi mener det når vi siger – eRoning er for alle.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt os med henblik på aftale af prøvetimer:

Mail: formand@roklubben-aegir.dk, eller
Tlf: 21717264

Første gang må du gerne komme 20 min før timen starter. Det giver os tid til lige at hilse på dig, du kan nå at klæde om, og vi kan vise dig vejen til ergometerlokalet samt hjælpe dig med indstilling af romaskinen.

Hvad koster det?

Du får nogle gratis prøvetimer, før du skal beslutte dig, om du vil melde dig ind i Roklubben Ægir.

Roklubben tilbyder et særligt medlemskab, der giver adgang til eRoning og motionslokalet (vægttræning og motionscykeltræning).

Kontingent senior = 80,-. Betales månedligt.

Vi oplever at mange melder sig ind i Roklubben Ægir fordi de søger ergometer roning som træningsform. Flere bliver efterfølgende tiltrukket af roningen og kommer med på vandet, men det er ikke en forudsætning. Adgang til roning på vandet kræver fuldgyldigt medlemskab.

Hvad kan du forvente?

Instruktion og træning varer ca. 60 minutter. Roning ser meget enkelt ud, men det er en serie af bevægelser der stiller store udfordringer til din koordination. Nogle rammer den rent første gang, andre skal bruge flere gange. Roning er den sportsgren der bruger næstflest muskelgrupper.

Vi hjælper dig med at forbedre din teknik løbende undervejs.

Hvad skal du medbringe?

eRoning kræver ikke noget specielt udstyr. Du skal bare komme i almindeligt sportstøj og et par indendørs kondisko. Husk en drikkedunk.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 21 71 87 43 eller send os en email på post@roklubben-aegir.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

    [captcha_bank_text]
    Roklubben Ægir