Roskole 2020 tilmelding

Sådan starter du i Ægir

Grundet corona-krisen er vi desværre nødt til at udsætte roskole og optag på ubestemt tid. Er du fortsat interesseret og gerne vil holdes ajour med, hvornår der kan afholdes roskole, er du velkomme til at skrive til: instruktion@roklubben-aegir.dk.

Roskole i 2020 finder sted i weekenden d. 16. – og 17. maj, og  er nu åben for online tilmelding.

Roning er en fantastisk sport, hvor alle muskelgrupper kommer i funktion.

Mange ser roning som en mere “skånsom” sport, da man modsat løb ikke skal bære sin egen vægt.

Roning kan dyrkes på alle niveauer, om du er til sved på panden eller synes en tur på fjorden med madpakke og godt selskab er noget af det største.

Det er også en meget social sport, hvor man hurtigt kan skabe sig et snyt netværk, særligt hvis man er ny i byen.

Roning rummer det hele og det er i stor grad op til en selv, hvor meget man vil bruge klubben. En ting er sikkert man bliver hurtigt en del af et fællesskab.

For at komme på roskolen skal man være fyldt 19 år senest udgangen af 2020. Hvis du er under 19 og gerne vil prøve ungdomsroning så kontakt : ungdom@roklubben-aegir.dk.

Roskolerne er kendt for at være udfordrende, sjove og lærerige, og der vil være masser af “hands on erfaring”. Vi garanterer, at I sover godt om natten pga. al den friske luft og fysisk aktivitet. Glæd dig!

Roskolen er en effektiv og social introduktion til Roklubben Ægir.

Pris for roskolen er kr. 400 kr. per person (deltagere, med gyldigt studiekort dog kun: 300 kr. per person).

Weekendens program er :

• Lørdag kl. 9.00-18.30 (herefter spisning og hyggeligt samvær for de friske).
  • Søndag kl. 9.00-16.00

(Det forventes, at du deltager hele dagen, både lørdag og søndag).

Prisen på 400 kr. inkluderer:

• Undervisning og instruktion
  • 2 x frokost, 2 x eftermiddagskaffe og middag med hyggeligt samvær lørdag aften.
  • Dygtige og engagerede instruktører.

Udover de 400 kroner (300 kr. hvis du har studiekort) er instruktionen gratis og uforpligtende. Du skal først betale kontigent, hvis du beslutter, at du gerne vil fortsætte i Ægir.

Medbring
Et par sportssko og noget behageligt sportstøj (fx. løbetøj, træningstøj etc.) – så er det meste udstyr i orden. Vedrørende sko, så medbring nogle der ikke er for brede i hælen (store løbesko vil ikke passe i båden).

Huskeliste:

• Svømmebevis
  • Varmt sportstøj, gerne flere lag så du kan regulere varmen, når du ror.
  • Regntøj.
  • Solcreme og kasket (også selvom det er overskyet).
  • Drikkeflaske.

Der vil være teoretisk undervisning på land, og praktisk undervisning i bådene på vandet. Klubbens egne og dygtige instruktører vil stå for undervisningen. Endelig er der sørget for forplejning begge dage (frokost + kaffe & kage), samt middag lørdag aften. Der vil blive kræset for deltagere med lækker og sund mad, så energiniveauet kan være i top.

Det er vigtigt, at du inden roskolen består en svømmeprøve på 300 m, som du kan tage i en svømmehal og efterfølgende får underskrevet af en livredder. Svømmebeviset SKAL medbringes til roskolen.

For at tilmelde dig roskolen skal du gøre følgende:

1. Tilmelding til roskole 16. – 17. maj
  2. Download svømmebevis her og bestå svømmeprøven i en valgfri svømmehal
  3. Mød op til roskolen med et godt humør, betal helst via Mobile Pay kr 400 nr 34862 eller medbring kr. 400 i kontanter for roskolen eller automatisk via linket nederst.

Tilmelding vi link nederst på siden.

Efter roskolen håber vi naturligvis, at du ønsker at blive medlem af klubben. På selve roskolen viser vi dig, hvordan du indmelder dig og betaler indmeldelsesgebyr og kontingent.

Derudover anbefaler vi at du læser Ægirs ABC og generelle kommandoer igennem. De findes her:

Yderligere information og tilmelding

Yderligere oplysninger kan fås hos instruktørerne i klubben
eller hos instruktionsformanden: instruktion@roklubben-aegir.dk.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 29432405 eller send os en email på post@roklubben-aegir.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Roklubben Ægir