Træning

Rofit:
I rosæsonen vil der være mulighed for at deltage i Rofit to gange om ugen.
Ved Rofit arbejder vi i ergometer med teknik og kondition og kombinerer med gulvøvelser, hvor vi laver styrketræning for de store muskelgrupper. Rofit er for alle klubbens medlemmer. Tilmelding bliver fortsat på klubbens facebookgruppe.

Outrigger:
Vi satser på at lave en nemmere tilgang til outrigger/sculler. Forudsætningen for deltagelse af dette er dog stadig A – styrmandsret. Træning med instruktør vil blive en gang om ugen, formentligt i forlængelse af rofit. Tilmelding via facebook.

Vi ser frem til en fantastisk sæson med stor deltagelse i alle aktiviteter. Husk at alle kan deltage, nye som gamle roere. Kom og prøv – måske er det noget for dig. Vi glæder os til at bruge nogle gode timer sammen med jer.

Opdateret 20202002

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 29432405 eller send os en email på post@roklubben-aegir.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Roklubben Ægir