Træning

Nyt fra træningsudvalget
I kommende sæson 2018 vil der under træningsudvalget være mulighed for at deltage i forskellige trænings aktiviteter.

Rofit:
I rosæsonen vil der være mulighed for at deltage i Rofit en gang om ugen.
Ved Rofit arbejder vi i ergometer med teknik og kondition og kombinerer med gulvøvelser, hvor vi laver styrketræning for de store muskelgrupper. Rofit er for alle klubbens medlemmer. Tilmelding bliver fortsat på klubbens fb-side.

Outrigger:
Vi satser på at lave en nemmere tilgang til outrigger/sculler. Forudsætningen for deltagelse af dette er dog stadig A – styrmandsret. Træning med instruktør vil blive en gang om ugen, formentligt i forlængelse af rofit. Tilmelding via facebook.

Vi ser frem til en fantastisk sæson med stor deltagelse i alle aktiviteter. Husk at alle kan deltage, nye som gamle roere. Kom og prøv – måske er det noget for dig. Vi glæder os til at bruge nogle gode timer sammen med jer.

Træningsudvalget.
Opdateret 280118

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 21 71 87 43 eller send os en email på post@roklubben-aegir.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Roklubben Ægir