Langture

I løbet af sæsonen arrangeres der en række langture, så der er mulighed for at prøve udfordringer med andre farvande samt få gode fælles oplevelser med klubkammeraterne.

Der har blandt andet været arrangeret ture på Flensborg Fjord, Det Sydfynske Øhav, Vestlige Limfjord, Mariager Fjord og sidst men ikke mindst er der tradition for at der, i slutningen af august, arrangeres en tur på Gudenåen.
Distancerne der roes er afpasset så alle har mulighed for at deltage. Turene foregår typisk som weekendture hvor man overnatter i roklubber eller medbringer telte. Klubben råder over nødvendigt udstyr til langture (telte, kogegrej m.m.).

I Ægir er der tradition for de nye langtursstyrmænd tager teten for årets langture – endags/flerdags evt sammen med erfarne langtursstyrmænd.

Straks vi kender til sæsonens planlagte ture, vil der også blive informeret her.

Uge 22 (i Kristi Himmelfartsugen) i 2019 bliver der arrangeret langtur til Tolo, Grækenland.  Vi har booket 5 2 åres inriggere. Forventet deltageantal 18 (roere), heraf 8 langtursstyrmænd. Der vil være mulighed for tage ikke-roere med.Kontakt formand@roklubben-aegir.dk ved spørgsmål til denne tur.

Dansk forening for rosport har udstationeret både forskellige steder i landet, som man kan leje. Det er normalt også muligt at leje både i de roklubber der besøges, ellers medbringer man selv både på klubbens trailer.

Generel information om turroning på DFfR’s hjemmeside.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 21 71 87 43 eller send os en email på post@roklubben-aegir.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Roklubben Ægir