Køkkenet

UHMM! NU SKAL DER SMOVSES…

I mange år har Ægir haft et aktivt køkkenudvalg og ekstra hænder er altid meget velkomne.

Køkkenudvalget sørger for primært for forplejningsopgaver – er tovholder på forårsrengøring, forplejning DFFR kurser, roskole, varme hveder, fødselsdagslagkage, sidste roaften og mad bådvask.

Der er altid mulighed for at lave gratis kaffe og the samt tilhørende opvask på 1. sal.

Spontane indfald fra medlemmer er velkomne. Kan være noget godt hjemmebag eller lasagne. Kig ovenpå og bliv overrasket!

Ved daglig roning torsdage kl. 18.30 kan man erhverve sig en friskbagt bolle til kaffen for en absolut overkommerlig pris.

Hold øje med yderligere informationer om disse!

Opdateret 310118

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 21 71 87 43 eller send os en email på post@roklubben-aegir.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Roklubben Ægir