Daglig roning

ROKLUBBENS KERNEAKTIVITET
Roning kan foregå på mange måder: Kaproning, langture og så videre. Men den mest benyttede rofacon er daglig roning.

Hver mandag og tirsdag  er der daglig roning i Ægir klokken 17:30, torsdag kl. 18.30 med efterfølgende åbent køkken og salg af boller. Der er en bestyrelsesvagt, som sætter hold, dog med undtagelse af skæve helligdage og juli måned.

Onsdage er givet fri til “fri afgangstid” og dermed mulighed for længere ture. Dog vil der i frigivelsesperioder for kaniner være reserveret både til frigivelse.

KOM TIL DAGLIG RONING
De personer der ønsker at komme ud og ro den pågældende dag skriver sig på tavlen i bådhallen. Klokken halv seks sættes dagens hold ud fra, hvor langt folk har lyst til at ro.

Hvis du er ude og ro i løbet af dagen, skal du sørge for at båden er tilbage i klubben og klar til afgang til daglig roning.

Så der kan vist ikke være nogen undskyldning for ikke at dukke op til daglig roning – kan der?

Specielt i efteråret
I september flyttes tidspunktet for daglig roning altid til klokken 17:00, fordi det bliver tidligere mørkt. Der er ikke bestyrelsesvagt,.

Datoen offentliggøres ved opslag i klubben samt på hjemmesiden.

• Mandag: 17:30
  • Tirsdag: 17:30
  • Onsdag: Frit tidspunkt
  • Torsdag: 18:30 – køkkenet er åbent og der sælges boller

RONING ER GOD MOTION. OG DER ER FLERE MULIGHEDER
Motionsroning er og har i mange år været klubbens største aktivitetsområde.

Der bliver årligt roet tusindvis af kilometer af motionsroere i alle aldre. Det være sig alle ugens dage, om morgenen når man møder på arbejde eller om aftenen sammen med klubbens øvrige medlemmer. Ligeledes er der mulighed for små weekend roture i dagligt farvand. Kun fantasien, ens egen lyst og formen sætter grænser for hvor meget og hvordan man bruger sig selv, klubbens materiel og klubben i øvrigt.

Aldersmæssigt spænder motionsroningen ligeledes vidt, da faktisk alle aldersgrupper er repræsenteret. Måske årsagen til, at netop denne del af roningen er så populær. Så har du lysten og ligger træningstøjet klar på hylden, så har du her muligheden for at være med på dine præmisser, alle ugens dage kun påkrævet lidt godt humør.

Har du spørgsmål?

Send en besked via formularen, ring på tlf. nr.: (+45) 21 71 87 43 eller send os en email på post@roklubben-aegir.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Roklubben Ægir