7 dage siden

Roklubben Ægir

Der kæmpes fortsat omend lidt mæthed, træthed i troen og vilje for at nå 360 km på 24 timer. Nu også forsynet med morgenmad. Kig forbi, det hele slutter søndag 16/9 kl 10. ... Se mereSe mindre

2 uger siden

Kaproning – og 24 timers roning

Har du fulgt med i den forrygende sæson i kaproning med udtagelser for Mie, Adrian og Cody – ellers læs længere nede på denne side.

Kaproning er udover det sportslige og udfordret af finansiering for de kvalificerende aktiviteter:

Kender du 24 timers roning?

24 timers roning er et sponsorevent som kaproningsafdelingen står for. Eventet løber af stablen lørdag den 15. september til søndag den 16. september, og varer, som du måske har gættet, i 24 timer. Vi står på Gammel Torv i Aalborg med et ergometer, der skal holdes i gang i 24 timer i stræk. Jo flere kilometer vi ror, jo flere sponsorkroner samler vi i kassen. Forinden har vi nemlig været ude at jagte sponsorer, der vil støtte os.

Målet er, at sæsonen 2019 bliver lige så god som sæsonen 2017 med en DM guldmedalje og 2018 med hele tre udtagelser til VM. Og til sådanne præstationer skal der bruges det bedste materiel, der kan købes for penge. Vi håber derfor, at 24 timers roning eventet kan hjælpe os til at købe nye årer og, hvis vi er rigtigt seje, måske en ny dobbeltsculler.

Kunne du tænke dig at hjælpe os på vej? Måske du har lyst til at komme forbi og heppe på os? Måske du har lyst til at give en hånd med til det praktiske? Måske du kender nogen, der kender nogen? Vi er i hvert fald klar til at give den gas.

Kontakt annetrindkaer@hotmail.com

PS Kender du en som er skarp på pressemeddelelser både for denne event og øvrig liv i klubben, hører vi også gerne fra dig - formand@roklubben-aegir.dk
... Se mereSe mindre