Roskole 2017 tilmelding

roskole_tilmelding

Roskolerne i 2017 finder sted den 29.-30. april og den 17.-18. juni, og der er nu åben for online tilmelding.

Pris for roskolen er kr. 400 kr. per person
(deltagere, der opfylder roklubbens krav til studentermedlemsskab: 300 kr. per person) og inkluderer et fuldt program fra kl. 9.00-18.30 om lørdagen og 9.00-17.00 om søndagen. Der vil være teoretisk undervisning på land og praktisk undervisning i bådene på vandet. Klubbens egne og dygtige instruktører vil stå for undervisningen. Endelig er der sørget for forplejning begge dage (frokost + kaffe & kage), samt middag lørdag aften. Der vil blive kræset for deltagere med lækker og sund mad, så energiniveauet kan være i top. For at komme på roskolen skal man være fyldt 19 år senest udgangen af 2014. Hvis ikke man er det så er man kategoriseret som ungdomsroer, hvorved der gælder andre regler. Yderligere information om ungdomsroning kan fås ved at kontakte klubbens ungdomsleder her: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Roskolerne er kendt for at være udfordrende, sjove og lærerige, og der vil være masser af "hands on erfaring". Og vi garanterer, at I sover godt om natten pga. al den friske luft og fysisk aktivitet. Glæd dig!

Det er vigtigt, at du inden roskolen består en svømmeprøve på 300 m, som du på eget initiativ gennemfører i en svømmehal og efterfølgende får underskrevet af en livredder. Svømmebeviset SKAL medbringes til roskolen.

For at tilmelde dig roskolen skal du gøre følgende:

1. Tilmelding til enten roskole 1 eller roskole 2
    • Tilmelding til roskole 1 (29.-30. april)
    • Tilmelding til roskole 2 (17.-18. juni)
  2. Download svømmebevis her og bestå svømmeprøven i en valgfri svømmehal
  3. Mød op til roskolen med et godt humør og 400 kr. i kontanter for roskolen.

Der er en masse praktiske ting der er rart at vide inden du møder op til roskolen. Det kan du læse mere om her