Medaljer til Ægir ved indendørs DM i Gladsaxe 31. januar

Weekenden har været rammen om de danske mesterskaber i indendørsroning i Gladsaxe Sportshal, og Roklubben Ægir stillede med 7 juniorer og en enkelt senior til start.

Den første Ægir roer i ilden var Signe Flarup Johansen der lagde ud med at vinde en flot sølvmedalje efter Trine Lietzke Odder Roklub i klassen junior D 12 år. Senere på dagen fik Signe en sølv medalje i sprint 200 m.

I junior D 12 år drenge roede Benjamin Johnsen sig en på en flot 4. plads kun få meter efter tredjepladsen. I sprint disciplinen på 200 m fik Benjamin en fantastisk flot guldmedalje.

I Junior C 14 år fik Anders Visby en flot 18 plads ud af 26 roere.

Dernæst var det Mie Mellerup tur i junior B 15 år. Mie lagde roligt ud og lagde sig på en 5 plads af de 16 deltagende roere efter de første 500 m og efter de 1000 m var Mie oppe på en delt tredjeplads. Spændingen blev dog øget for konkurrenterne var ikke indstillet på at give efter og efter 1500 m var der tre roere indenfor et sekund, da slutspurten gik ind. Mie satte alle kræfter ind på den sidste 500 m og efter en hård kamp tog hun bronzemedaljen kun 6 tiendedel sekund foran Fredensborg Roklubs Cecille Girke.

I Junior B 15 år drenge var spørgsmålet om Adrian Flarup Johansen kunne gentage succesen fra de Jyske Mesterskaber, hvor han vandt i overlegen stil. I DM konkurrencen satte Adrian sig på førstepladsen fra start og øgede støt igennem alle 2000 m. Adrian vandt med en margin på over 20 sekunder ned til Sorø Roklubs Sigurd Hutnik. I samme løb deltog også Andreas Z. Andersen der fik en 20 plads og Christian Nedergaard der fik en 23 plads.

I Senior B Dame klasse fik Jeanne Holm en flot 4. plads og Helene Olesen fik en 5. plads, og i letvægts delen fik Anne Nissen en 7. plads.

I Senior B Herre letvægt fik Cody Andersen en 14. plads ud af 19 deltagere og i Dame Senior fik Christina Donstrup en 7. plads og Christine Skovstedt en 9 plads.

Det gik også vores tidligere Ægir roere godt. Anne Dsane Andersen fik sølv i Dame Senior kun slået af Fie Udby og Sara Nissen fik en bronze medalje i Senior B dame letvægt.