Vil du lære at ro

Roning i Roklubben Ægir er en alsidig sport, hvor du bruger mange af kroppens muskler.

Som ny i klubben vil du blive oplært af en af klubbens dygtige instruktører, som alle er uddannet af DFfR (Dansk Forening for Rosport).
Du vil lære, hvordan du tager et ergonomisk rigtigt rotag og hvordan du skal behandle materiellet.

Ægir har mange forskellige bådtyper fx. 2 åres inrigger med styrmand, eller prøv vores 8'er med styrmand.
Du får gennem dit medlemskab mulighed for at prøve alle bådtyper.

At ro er det samme som frihed. Du bestemmer selv hvornår du har lyst til at ro. Som frigivet roer kan du:

• Møde op til daglig roning mandag til torsdag kl. 18.30, hvor der så bliver dannet hold.
  • Aftale med andre roere om at ro på andre tidspunkter af døgnet.
  • Tage en singlesculler og ro når du har tid og lyst (kræver A-styrmandsret).

Kan du tænke dig at lære at ro?

Ægir afholder to roskoker årligt. Roskolen er en weekend, hvor du lærer at ro samtidig med, at du møder mange andre nye roere. Du kan på vores hjemmeside læse, hvornår der er roskoler i år, og hvordan du tilmelder dig (klik på Lær at ro i Ægir...). Nåede du ikke årets roskole eller vil du gerne lære at ro uden om roskolen, så tag kontakt til formanden for instruktionsudvalget for nærmere information.