Andres erfaringer

Deltager på Roskole I (24.-25. april 2010)

Så sidder jeg i min sofa, som på mystisk vis i løbet af weekenden, har fået en gyngende bevægelse! Jeg er netop kommet hjem efter en kanon weekend på Roskolen 2010. Jeg vil gerne sige alle instruktørerne, tusind tak for en uforglemmelig weekend – I har virkelig formået at sælge varen og jeg har som nyt medlem i klubben,... følt mig meget velkommen – en kanon følelse. I har givet mig en oplevelse for livet og især tak for de mange timer på fjorden – jeg havde ikke regnet med, at vi fik lov til at komme så meget på fjorden, så det overgik mine forventninger – jeg er solgt og ser allerede frem til på tirsdag, når jeg skal i klubben igen.

Jeg vil også gerne sige tusind tak til køkkenpersonalet - I har sørget for en super forplejning igennem hele weekenden - den rene nydelse. Måske taber man sig alligevel ikke ved at at gå til roning, men pyt med det :-)

Tusind tak og på gensyn :-)
Hilsen Lise Marie Christensen

En stemningsrapport fra en roskole i 2005

Solskin, roligt vand, hyggelig stemning og engagerede folk er vist de ord, der betegner roskolen den 18. og 19. juni bedst.

Det var en forventningsfuld flok, der mødte op i Ægirs klubhus. Vi blev delt i 2 hold, hvor kravet var, at vi ikke måtte være på hold med nogen, man kendte, hvilket var en god idé, for på den måde fik vi lært hinanden at kende på kryds og tværs. Straks efter blev første hold sendt på fjorden, imens det andet hold fik en masse informationer om klubbens mange aktiviteter.

Teknik var der ikke meget af de første gange på fjorden, men mon ikke det kommer med tiden. En stor ros skal der i hvert fald lyde til instruktørerne, de lever livet "farligt" i sådanne dage. Lidt bedre blev åretagene dog i løbet af søndagen, så der er håb forude.

I løbet af weekenden blev der dannet regattahold for dem, der havde den interesse, og det viste sig snart, at hygge ikke kun er noget, man taler om, men i høj grad praktiserer i Ægir. Vi vil gerne fremhæve den gode stemning, hyggen og de forskellige aktiviteter - alt i alt en rigtig hyggelig og udfordrende weekend.

Hilsner fra Hanne og Christina