Ægir ånden

Vi går ikke til roning - vi er roere. Roning er en livsstil.

Roning er velvære, naturoplevelser, frihed og fællesskab.

Som sport er roning en meget alsidig sport, hvor du får rørt stort set samtlige muskelgrupper i kroppen; både ben, arme, ryg og mave. Samtidig er roning en sport med meget få skader, hvorfor den kan udøves af stort set alle aldersgrupper, og det er muligt at være aktiv i mange år.

Ægir er en klub, der giver store muligheder for forskellige former for roning. Vi har plads til dem, som vil ro stærkt og plads til dem, der blot vil en tur på fjorden og nyde naturen.

Mulighederne er mange i Ægir, og klubbens liv afspejler, at der er plads til alle typer medlemmer.

Men det er også goder, der forpligter. For det er medlemmerne, der skaber klubben og dens aktiviteter. Derfor er Ægir også en klub, hvor vi ønsker, at du deltager i klubben liv. Både det sociale liv, men også bidrage med at holde klubben kørende, så faciliteter, bådmateriel og aktiviteter fungerer. Du vil hurtigt stifte bekendtskab med Ægir-ånden, når du kommer i klubben - her er det naturligt at bidrage de steder, hvor man føler, at man kan hjælpe.