Betal dit kontingent her

Her kan du oprette dig som bruger i vores medlemsregister, samt betale dit medlemskontingent.

Det anbefales at hente vores brugervejledning der detaljeret beskriver de enkelte trin man skal igennem for at oprette sig som bruger i vores medlemsregister, samt hvordan man betaler sit kontingent. Brug vejledningen sideløbende med nedenstående guide. Vejledningen kan hentes her: Brugervejledning

Trin 1: Opret dig som bruger i medlemsregisteret

Du skal først oprette dig i medlemsregisteret. (Klik på knappen Opret nyt medlem) Er du allerede medlem af Roklubben Ægir, bedes du indtaste ronummer, stymandsrettighed (A, B, L) , instruktør samt nøglenummer hvis du har en nøgle til klubben. Når det er registreret får du en email med en adgangskode som du skal bruge når du skal betale kontingent.

Trin 2: Betaling af kontingent

Du kan betale dit kontingent med Dankort, Visa, Visa Elektron, JCB og Master Card. Du tilmelder dig automatisk træk fra din konto, og du kan naturligvis afmelde det igen når som helst du ønsker det.
Kontingentet for 2013 er uændret, men fordelt på færre måneder (Fra 1. maj til 31. december)
Klik på Betal kontingent og vælg medlemsskab. Indtast dit brugernavn (mail adresse) og adgangskode som du har fået pr. email og følg vejledningen .

Medlemslogin for eksisterende medlemmer

Hvis du allerede er medlem og har oprettet betaling som automatisk træk, men vil ændre dit password, se betalinger eller afmelde træk fra betalingskortet skal du klikke på Medlemslogin